Zoek

Waterzuivering Techniek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen

Producten

Zoals bekend mag afvalwater en spoelwater van watergedragen lakken, inkten en/of lijmen niet geloosd worden. GET biedt hiervoor de oplossing. Een serie milieuvriendelijke producten, met als voordeel dat het afvalwater economisch verantwoorde wijze geschikt gemaakt wordt voor lozing of hergebruik . GET biedt U de oplossing voor praktisch ieder Afvalwater probleem. Wij maken analyses, stellen doseringshoeveelheden vast, geven u een rentabiliteitsberekening. Wij zoeken (en vinden) de meest verantwoorde oplossing voor u!

Ecostatic

Serie milieuvriendelijke vlokkuleringsproducten, die geschikt zijn voor alle soorten industrieel afvalwater te reinigen

Ecoconcentraat

Stofvrij afvalwater-behandelings product voor oa. lakken, lijmen en inkten op watergedragen basis.

Silcafloc

is een neutraal , milieu-vriendelijk, poedervormig product, dat voornamelijk in de galvano industrie ingezet wordt bij de behandeling van afvalwater.

Ecochroom - Cr6 naar Cr3 ontgifting

garandeert een efficiënte chromaat-ontgifting, zowel in zuur als ook in neutraal en alkalisch bereik

Ecotex - lakontkleving

Serie lakontklevingsmiddelen onder andere inzetbaar in verfspuitcabines met waterwand. Voor alle oplosmiddel-houdende lakken en beitsen. Verwijdert schadelijke stoffen uit het water zoals zware metalen, oplosmiddelen en zuren, ontstaan door lak.

Desodorant - Antibactericide

Conserveringsmiddel om de groei van micro-organismen tegen te gaan. Problemen als stank huid- irritatie en dergelijke zijn hiermee verleden tijd.

Antischuim

Serie milieuvriendelijke producten ter voorkoming van schuimvorming in alle waterige systemen. Verkrijgbaar op basis van siliconen of siliconen vrij.

Hydrocoll - Striplak

Serie striplak producten ter (tijdelijke) bescherming van :(spuitcabine-) wanden, vloeren en dergelijke.
Leverbaar op waterbasis en oplosmiddelhoudend. Zowel transparant als wit verkrijgbaar. Bij vervanging zeer eenvoudig te verwijderen.

Clearox - ontlakker

Clearox is een milieu vriendelijk product voor het ontlakken van bijzonder hardnekkige verontreinigingen.