Zoek

GET Groenmilieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen

Contact

GET Groenmilieu i.s.m. Omnial b.v.
Industrieweg 8
3144 CH Maassluis
The Netherlands
T: 010 592 00 11
F: 010 -592 53 73
E: info@get-groenmilieu.nl
I: www.get-groenmilieu.nl

GET-GROENMILIEU werd in 1985, onder de naam Hydrochem, opgericht. De voornaamste activiteit was in eerste instantie de behandeling en zuivering van industrieel proces- en spoelwater. In samenwerking met een gerenommeerd Duits chemisch bedrijf, werden de meest optimale behandelingsproducten ontwikkeld, gericht op het milieu- en mensvriendelijke karakter.

Teneinde de markt “compleet” te bedienen werd –in samenwerking met enkele vooraanstaande Europese fabrikanten- een compleet machine programma opgezet. Het grote voordeel van GET vindt men in het totaalpakket, dat de markt volledig bedient, omdat naast de producten en installaties (seriematig en “custom-built”), wij beschikken over een hoogwaardige Technische Dienst, die op alle mogelijke vragen en eisen omtrent water- en afvalwaterzuivering een adequaat antwoord biedt.

Dankzij onze intensieve export activiteiten naar landen, in o.a Europa, Noord Afrika en Azië, hebben wij de hierdoor opgedane ervaring volledig ten goede van de thuismarkt kunnen benutten.

Dankzij het grote succes, heeft GET haar activiteiten uit weten te breiden , met nieuwe producten, die min of meer aanverwant zijn aan het oorspronkelijke programma.

Wij spreken hier van “Industriële producten”, zoals afzuigfilters, persoonlijke bescherming en –verzorging, alsmede poetsdoeken en schuurmaterialen. Door intensieve samenwerking met hoogwaardige producenten, zijn wij in staat de hoogste kwaliteit tegen de beste voorwaarden te bieden.

Klikt u door en u treft het meest complete, marktgerichte programma, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.