Zoek

Waterzuivering Techniek

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen

Vacuumverdamper

Vacuümverdamper technologie is een natuurlijke en zeer schone methode om
afval-, spoel- en proceswater te zuiveren tegen zeer lage energiekosten en zonder verbruik van chemicaliën.

Een reducering van 90% is geen uitzondering, evenals het hergebruik van het destillaat water. Installaties met een capaciteit van ca. 500 liter tot 50 m3 per etmaal zijn leverbaar. De kosten besparing is enorm!

Vacuumverdamper E serie
E Serie

Warmtepomp vacuümverdamper met krachtige circulatie door de warmte wisselaar. Waardoor het medium niet aankoekt, in beweging blijft en opgeconcentreerd kan worden.

Vacuumverdmaper R serie
R Serie

Warmtepomp vacuümverdamper voorzien van dubbele bodem die gelijktijdig dienst doet als warmte wisselaar. De boiler is voorzien van een roterende schraper waardoor het medium niet aankoekt in beweging blijft en extreem hoog opgeconcentreerd kan worden.

Vacuumverdamper EW serie
EW Serie

Heet water/ stoom vacuümver-damper met krachtige circulatie door de warmtewisselaar. Ideaal wanneer er thermische energie beschikbaar is binnen het bedrijf.

Vacuumverdmaper RW serie
RW Serie

Heet water/ stoom vacuümver-damper voorzien van dubbele bodem die gelijktijdig dienst doet als warmtewisselaar. De boiler is voorzien van een roterende schraper, waardoor het medium niet aankoekt, inbeweging blijft en extreem hoog opgeconcentreerd kan worden.

Vacuumverdmaper E-KT serie
E-KT Serie

Vervaardigd van geselecteerde ceramische en thermoplastische materialen voor de behandeling van uiterst corrosieve vloeistoffen .

Vacuumverdamper TC serie
TC Serie

Mechanische dampcompressie vacuümverdamper met krachtige circulatie door de warmtewisselaar. De damp wordt gecomprimeerd, waardoor de temperatuur extreem stijgt.