Zoek

GET Clean wipes | reinigingsdoekjes

reinigingsdoekjes
GET CLEAN WIPES - multi

De uitermate handig verpakte reinigingsdoekjes voor algemene toepassingen van engineering en drukken tot sanitair en mechanica. Geschikt voor zowel oppervlaken als handen. De lage alcohol houdende en antibacteriële oplossing verwijdert eenvoudig alle vlekken en laat de huid schoon en droog dankzij de snelle verdamping.
150 doekjes per emmer

reinigingsdoekjes verf
GET CLEAN WIPES - Verf

Specialereinigingsdoekjes voor de verwijdering van verf en soortgelijke oplosmiddelen aardolie houdende producten. Dankzij het unieke impregnatie systeem bevat GET Clean wipes verf een zeer krachtige op alcohol gebaseerde reinigingsoplossing die zeer snel werkt op verf en gelijksoortige vlekken.
150 doekjes per emmer

reinigingsdoekjes graffity
GET CLEAN WIPES - Graffity

Uiterst handige reinigingsdoekjes voor het verwijderen van verf en graffiti van gladde en niet-poreuze oppervlakken. Ideaal voor gebruik in vrijwel elke omgeving, van bushaltes en kantoor gebouwen tot treinen en bussen.
150 doekjes per emmer

reinigingsdoekjes abbrasive
GET CLEAN WIPES Max - abbrasive

Schurende doekjes geïmpregneerd met onze effectieve ontvettings formule. GET WIPES Max bevat een desinfecterende oplossing waardoor dit doekje een ideale oplossing voor het verwijderen van vuil en roet op tal van oppervlakken is, ook geschikt voor handen.
80 doekjes per bus

reinigingsdoekjes heavy duty
GET CLEAN WIPES Heavy duty - abbrasive

Deze schurende industriële doekjes bieden snelle, eenvoudige reiniging en een kosteneffectieve oplossing voor het reinigen van de handen. Perfect voor het effectief verwijderen van olie, vet en vuil en ideaal voor het schoonmaken van gereedschappen, uitrusting, motoren, bij werkzaamheden en bij het morsen van vloeistoffen.
50 doekjes per bus